Campionatul Național de Squash 2019

Am participat la încă o ediție a Campionatul Național de Squash cu succes!
 
Suntem din nou Campioni Naționali la Divizia C (al 3-lea an consecutiv). Dacă ultimele 2 ediții au fost câștigate de Luci Prodan, ediția aceasta a fost adjudecată de Andrei Mitran, colegul nostru care se antrenează la Alpha Squash în Arad. Andrei a fost supriza week-end-ului la această categorie, unde toți jucătorii au avut cuvinte de laudă pentru tehnică și jocul frumos practicat.
 
Andrei joacă squash de mai puțin de doi ani, dar pasiunea și participarea la evenimente și socialuri l-au ajutat să progreseze în timp atât de scurt.
 
La Divizia B am pierdut la limită cupa de Campion Național. Casian Colcher chiar dacă nu pleca din postura de favorit, jocul bun și forma fizică îl recomandau ca un pretendent serios.
În final a pierdut meciul direct contra câștigătorului și s-a clasat pe locul 2.
Un joc bun a avut și Seba Mogoșanu, care a învins jucători mai bine cotați și a avut prestații apreciate. A terminat în final pe locul 5. Rareș Prodan a pornit dintr-o grupă grea, cu Richard Dragomir (junior, Remat Călărași) și cu Casian. A terminat pe 8 în clasamentul general al categoriei.
La Divizia A Masculin am reușit să obținem prin Daniel Sima un loc 4. Cu ajutorul locului în clasament și cu un traseu ușor, a reușit să ajungă în finala mică unde a pierdut împotriva Andrei Luchian, numărul 1 în clasamentul național.
Mircea Dragoș a avut un meci echilibrat în primul tur împotriva clujeanului Andrei Chindriș, dar nu a reușit să intre in ritm și a pierdut. După înfrângere, a reușit să învingă în restul meciurilor și a terminat câștigător al tabloului secundar, locul 17 la general.
Marcel Răsădean a aterizat în terenul de squash direct de pe pârtia de ski și a reușit să își amintească unele lovituri, dar nu pe toate. A terminat pe locul 26 la general.

 

La Divizia A Feminin tragerea la sorți a scos Aidei Rosenblum câștigătoarea din ultimii ani în sferturile de finală. Aida a practicat un joc bun, rapid și în multe momente a stăpânit jocul împotriva Florentinei Constantinescu. În final a pierdut, dar au fost multe aspecte pozitive în joc. A terminat pe 5, pierzând doar împotriva câștigătoarei.
Nicoleta Balașiu, tot o colegă de la Alpha Squash din Arad și Anca Ștefancu au pierdut meciurile din primul tur, dar au reușit victorii pe tabloul secundar, terminând în final pe locurile 11, respectiv 12.

 

Per total, suntem bucuroși că reușim an de an să aducem jucători noi în echipă și să aducem acasă rezultate pozitive. Din păcate nu am reușit să fim în formație completă în acest an și vrem să reamintim colegii care nu au reușit să vină cu noi din cauza accidentărilor sau a programului: Ania Nemedi, Luci Corduneanu, Ralph Lungu, Silviu Deac. Iar cel mai mare absent a fost Fizz. Ne-ai lipsit.

Start a Conversation

Adresa ta de email nu va fi publicată.