Despre Campionatul National 2015

Weekend-ul care a trecut a fost organizat al 3-lea Campionat Național de Squash din România. Pentru noi, acesta a fost cel mai important dintre cele 3 și explicația e foarte simplă – avem echipă și avem performanțe.

Când vorbim de echipă, vorbim de numărul celor care am plecat la București – 13 oameni împărțiți la cele 4 categorii astfel: 4 Senioare, 4 jucători Divizia A, 3 jucători Divizia B, 2 jucători Divizia C.

La Senioare, finala a fost una timișoreană – Andra (noua campioană națională și locul 1 în România) contra Doris (noua vicecampioană națională). Ne-am bucurat la fel de mult pentru ambele iar performanța lui Doris poate numai să ne bucure. Ramona a luat locul 10, Anca 12 iar Aida 13. Se putea și mult mai bine, dar fetele au lăsat loc și pentru data viitoare! 🙂
Podium Senioare CN2015

La Seniori Andrei a purtat din nou steagul, luând un onorabil loc 8. A avut meciuri grele, victorii frumoase și merită pe deplin acest rezultat. Marcel a ocupat locul 10, fiind învins pe drum de noul vicecampion național, Cristian Stroe. Cristi l-a bătut pe drum și pe Mircea, care deși a făcut un joc bun, de data asta a fost înfrânt. Închide concursul pe locul 30, dar știm cu toții că nu aici îi este locul. Subsemnatul a luat locul 20, fără să reușească să își depășească condiția.

IMG_20150329_153949

Divizia B a fost o grupă ghinionistă pentru noi, unde am avut mari speranțe pentru Silviu și Luci. Silviu a pierdut în sferturi la câștigător (Ștefan Cios – București) dar o accidentare cauzată de adversar la încheietură l-a făcut să își piardă șansele. Luci a pierdut la ocupantul locului 3 (Adrian Simtea – Brașov) care a evoluat mult și a fost destul de în formă. Dan a luat locul 27, dar s-a văzut că nu a reușit să se adapteze la terenuri, fiind diferite față de ceea ce se aștepta.

La Divizia C ne întoarcem cu noul campion național, Bogdan Benga. Suntem mândri de el, bucuroși că a trecut de testul psihologic și de aici doar în sus se mai poate. Al doilea reprezentant al nostru (care defapt e din Cluj, dar prin hotărâre de comunitate l-am adoptat repede) Balint, a luat locul 10, fiind la prima participare la un concurs național. Lipsește constanța, dar are material de construit.

IMG_20150329_152940

Start a Conversation

Adresa ta de email nu va fi publicată.