O Duminica Squash-istica…ARENA SQUASH LEAGUE #5

Duminica de 10 Mai a fost o zi plină de Squash pentru comunitatea timișoreană. A 5-a ediție a concursului lunar Arena Squash League a reunit 32 de jucători la cele 3 categorii.

BZiua a început cu Categoria B, destinată jucătorilor de nivel începător și mediu. 8 jucători au fost împărțiți în 2 grupe, iar în urma meciurilor desfășurate, 4 din ei au jucat finalele. În finala mică s-au întâlnit Marco GÎȚ și Sebastian MOGOȘANU, cel din urmă reușind să se impună cu scorul de 3-0. În finala mare, ca și la ediția precedentă, s-au întâlnit Radu POPA și Marius ȘUȚĂ, primul reușind să se impuna, din nou, cu scorul de 3-0.

LadiesAu urmat reprezentantele sexului frumos, 8 la număr, împărțite și ele în 2 grupe. Am avut parte de meciuri frumoase, ce arată creșterea nivelului de joc în rândul fetelor. După meciurile din grupe, în finala mică s-au întâlnit Aida ROSENBLUM și Anca ȘTEFANCU, Aida reușind să se impună cu scorul de 3-0, având o prestație foarte bună. În finala mare s-au „duelat” Ramona PÂRÂIANU (lidera la zi a clasamentului local) și Doris WAARI (vicecampioana națională) care și-a făcut revenirea în competiții, după o pauză de o lună. Toți cei prezenți au avut parte de o finală foarte disputată, cu răsturnări de situații și puncte spectaculoase. În final, Doris a reușit să se impună cu scorul de 3-2, cele 2 jucătoare fiind de asemenea premiate și pentru Cel Mai Disputat Meci al categoriei.

 

AAu intrat apoi greii….Categoria A. Aici am avut 16 jucători, care s-au duelat în sistem Monrad. Notăm revenirea în competiții, după o pauză îndelungată, cauzată accidentărilor, a lui Rareș PRODAN, care a arătat o poftă teribilă de joc, având prestații foarte bune. Finala mică i-a adus față în față pe Dragoș CHIORAN și Lucian PRODAN. Dragoș a părut în criză mare de soluții, Luci reușind să se impună destul de lejer cu scorul de 3-0, punctând astfel primul podium la această categorie, la un concurs lunar. Finala mare i-a adus față în față, pe primii doi favoriți, Marcel RĂSĂDEAN și Daniel SIMA. Am văzut un meci de calitate, ce s-a întins pe durata a 5 seturi, Marcel reușind să se impună cu scorul de 3-2, și să își ia astfel revanșa pentru înfrângerea de la Brașov :-). De asemenea, cei doi au fost premiați pentru Cel Mai Disputat Meci al acestei categorii.

Până data viitoare….

Luci,

Start a Conversation

Adresa ta de email nu va fi publicată.