[Helios Cup XVI] Soare, caldura si voie buna

Daniel-MarcelVremea superbă de ieri nu a impiedicat 15 jucători să participe la ediția XVI a concursului lunar de la Helios.

Față de alte sâmbete, a fost mult mai multă energie și dorință de luptă de la majoritatea participanților și am avut meciuri echilibrate și foarte echilibrate în ambele categorii.

Fetele au fost indignate că nu au avut categoria lor, așa că 4 dintre ele s-au înscris la masculin să ne arate ce pot face. Au avut evoluții foarte bune și cu siguranță le ajută experiența acumulată.

Locul 3Categoria de debutanți a fost câștigată de Dan Ștefancu, care a trecut în actul final de Costin Timofte. Ambii cochetează și cu categoria de avansați și asta s-a văzut în rezultatele lor.

Locul 3 a fost ocupat de Daniel Otican, care a înfrânt-o pe Ramona Pârâianu după un prânz îmbelșugat.
Daniel a fost debutantul concursului alături de Ioana Bota, amândoi mișcându-se bine.
Felicitări Daniel și Ioana, bine ați venit în circuit!

PremiereLa categoria avansați, Daniel Sima a trecut de Marcel Răsădean după o finală lungă cu scorul de 3-2, Bogdan Benga a luat locul 3 după o luptă cu Mircea Dragoș foarte echilibrată, terminată tot 3-2. Trebuie notat că finala mică a fost jucată la câteva minute după ce s-a luat masa, amândoi fiind evident obturați de micii și grătarele oferite de Helios la prânz.

După ce calitatea meciurilor a fost serios avariată de burțile pline, din public s-a auzit cererea: ”Să vină după ora 3 mâncarea data viitoare!”

Primii 8 jucători ai concursului au fost:
1. Daniel Sima
2. Marcel Răsădean
3. Bogdan Benga
4. Mircea Dragoș
5. Dragoș Chioran
6. Balint Furdek
7. Lucian Corduneanu
8. Florin Fizeșan

Pozele se găsesc pe facebook-ul Helios aici

Vă mulțumim pentru participare și ne vedem la următoarea ediție!

Start a Conversation

Adresa ta de email nu va fi publicată.