Sezonul 3 #squashTM – Noutati si modificari

header-squashtm
E incredibil cât de repede trece timpul, în timp ce astăzi începem un nou drum pentru comunitatea noastră, nu pot să nu mă uit în spate şi să mulţumesc frumos oamenilor care au impins de la spate această maşinărie care acum bucură peste 100 de oameni săptămânal şi lunar cu evenimente și mișcare. Cel mai important a fost Daniel M., care a avut încredere în mine şi a pus piatra de temelie.

Împreună cu Daniel, Mircea, Marcel, Adi, Dragoş, Andrei şi Carel am organizat primul SMS (Squashu’ de Marți Seara), care la prima vedere părea o chestie forţată, prea oficială şi cu mici şanse să fie organizată săptămânal.

Şi uite că după 84 de săptămâni de atunci, am ajuns la 79 de ediţii, statistica fiind stricată doar de sărbătorile care au picat în Marţea noastră cea de toate zilele.

Sezonul care s-a terminat a numărat 111 evenimente locale punctate în 12 luni. 140 persoane (masculin + feminin) au participat la cel puţin unul dintre aceste evenimente.

Dar atât despre sezonul care s-a terminat, acum este important ce vom face în sezonul 3, care se anunță mai spectaculos!

Noutăți în viitorul regulament (care va fi publicat zilele astea)
– Sezonul durează 6 luni (1 iunie – 1 ianuarie)
– Se punctează și concursurile naționale sau internaționale la care participă jucători timișoreni aflați în clasamentul local.
– Nu se mai tolerează comportamentul agresiv sau injuriile – abandonurile de la concursuri sau conflictele personale afișate public vor fi sancționate cu depunctare.
– SquashTM va sponsoriza transportul la Campionatul Național 2016 pentru jucătorii aflați în clasament.

Vă mulțumesc din nou și sper să fim la fel de entuziaști și feriți de accidentări și sezonul viitor!

Start a Conversation

Adresa ta de email nu va fi publicată.